Hasselt

nautilushasselt@gmail.com

Duikclub Nautilus

Nelos duikschool, aangesloten bij CMAS

Op maandag  training in Kapermolen Zwembad, Koning Boudewijnlaan 22 te Hasselt. Tel 011 24 11 61.

Trainingen duikschool Nautilus.

• Elke maandag van 20 u tot 22 u in Kapermolen zwembad, Koning Boudewijnlaan 22 te Hasselt.
  • Om 20 u trainen de mensen van herfstvreugde, groep Jaak Nijs en groep Gilbert Bruggen.

Ook  diegenen die vrij willen zwemmen/trainen mogen gerust eerste uur te water.

• Om 21 uur traint de rest van de club, alle leden die komen leren duiken / de leden die trainen voor een bepaald brevet.
  • Opvang nieuwe leden gebeurt altijd na afspraak.
  • Na de eerste 5 buitenduiken kan men het brevet 1* homologeren.
  • Opleiding 2* gebeurt in groep, de opleiding duurt ongeveer 6 maanden en omvat een uitgebreid gedeelte theorie naast de zwembadtrainingen. Ook moeten er een aantal buitenproeven gebeuren om dit brevet te behalen.
  • Opleiding 3* duiker gebeurt eveneens in groep. Ook deze opleiding neemt minstens een periode van 6 maanden in beslag, met de nodige opleiding theorie,  zwembad, openwaterproeven.
  • Indien er theorielessen worden gegeven zal dit altijd tijdig worden afgesproken.
  • Binnen onze duikschool worden mensen opgeleid tot het niveau van Assistent Instructeur of 4* duiker.
  • De opleiding van instructeur gebeurt op het niveau van Nelos.

Inloggen voor leden

Gebruikersnaam *