Hasselt

Duikclub Nautilus

Nelos duikschool, aangesloten bij CMAS

Foto albums

Bekijk de vele foto's die we gemaakt hebben.

Bekijk foto's

Video's

Bekijk de vele filmpjes die we gemaakt hebben.

Bekijk onze filmpjes

Kalender

Hier lees je alles over de activiteiten die onze duikclub op het programma heeft staan.

Onze activiteitenkalender

Nieuws

Lees het laatste nieuws over duikclub Nautilus

Nieuws

Hier vind je allerhande info over de club, de laatste nieuwtjes en aankondigingen, een kalender en wat foto-albums.
Nelos duikschool

DSC02043Nautilus is een Nelos-duikschool, Nelos is onderdeel van CMAS, een organisatie die wereldwijd duikonderricht verschaft en wiens brevetten wereldwijd erkend worden.

Indien je lid wordt van een Nelos-duikschool krijg je de nodige opleiding en ben je verzekerd voor alle medische aspecten i.v.m. duiken. Je ontvangt  bovendien Hippocampus, een prachtig duiktijdschrift dat je op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes en regelingen.

Duikschool Nautilus bestaat al meer dan 50 jaar !  Iedere maandag worden er zwembadtrainingen en opleidingen gegeven van 20 u tot 22 u (behalve in juli) in het stedelijk zwembad van Hasselt. ( Wie traint wanneer? zie http://www.duikclub-nautilus.be/trainingen ) Regelmatig wordt er een uitstap of weekend  georganiseerd, waardoor je de opgedane kennis van het zwembad in de praktijk kan omzetten.

Inloggen voor leden

Gebruikersnaam *